Slide background

NOVETATS 13A EDICIÓ

+ INNOVACIÓ: Enguany la diada disposarà d’una aplicació mòbil de lliure i gratuïta descàrrega que et servirà per seguir de prop la diada: Els ponents, les taules, les activitats, la ubicació, etc.
La APP estarà disponible a partir de finals d’agost de 2014 i es podrà descarregar també des d’aquesta pàgina web.
Amb la APP es vol seguir dinamitzant la diada i tenir tota la informació a la butxaca!

+ EMPRENEDORIA: Creiem en les noves empreses i en els projectes emprenedors que es duen a terme, i és per això que el COETTC ofereix la zona d’emprenedoria com a espai de relacions i networking que facin interactuar els col·legiats, amb els nous professionals i amb la industria que dóna suport a la diada. Creiem en els projectes individuals al servei col·lectiu.

+ REFORÇ ALS COL·LEGIATS. Tenim clara la necessitat per la nostra societat dels Enginyers Tècnics de Telecomunicacions i és per això que volem que la diada serveixi per donar eines als col·legiats per afrontar els reptes i les amenaces sota les que viu la professió. El nostre país necessita els professionals de les telecomunicacions col·legiats com a garantia de qualitat. La 13a diada serà també dels col·legiats cap a la societat.

+ COMUNICACIÓ. Participa, comenta.. actua! A banda dels canals tradicionals de comunicació, fes servir el hastag #DiadaTelecos14 per fer arribar les teves aportacions i entra al nostre Facebook. Volem saber que penses i que opines per fer la diada de tots!